sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Vuosi 2011

Uusi vuosi starttasi vihdoinkin eilen. Itselläni vuosi vaihtui parhaan kaverin seurassa. Ja hyvin rauhallisissa merkeissä! :)

Uuden vuode vaihtaminen alkoi un kaverini tuli hakemaan minut kotoa hieman jälkeen seitsemän ja suuntasimme kaupunkiin katsomaan kaupungin järjestämää ilotulistusta ja muuta ohjelmaa. Täytyy kyllä sanoa, että oli ihan uskomattoman hieno tämä ilotulistus! Kestoakin oli yhtäjaksoisesti 6,5minuuttiia ja koko sen ajan ei voinut olla muuta kuin haltioissaan! WAU!

Sieltä lähdimmekkin sitten kaverin luokse istuskelemaan iltaa, mussuttelemaan herkkuja ja parantamaan muutenkin maailmaa. Ei voi muuta sanoa kun että on ilo kun lähellä on mitä parhaimpia ystäviä! :)

Lähdimme vielä puolen yön aikaan eli vuodenvaihteen titämillä ajelemaan keskustaan ja katselemaan millainen meno Tähti-yökerhossa on. Tähtihän on vähän enemmän vanhemmalle väelle suunnattu paikka ja olimme siellä ehdottomasti nuorimmat! :D Mutta ei siinä mitään, hauskaa oli!

Tälle tulevalle vuodelle minulla on semmoinen olo, että vuosi tulee olemaan se minun vuoteni. En oikein osaa sanoa, että mistä tämä fiilis tulee, mutta olo on vaan niin hyvä ja odottava! Vuodelle on ainakin näillä näkymin tulossa paljon kivoja juttuja, joten sekin nostattaa fiilistään kyllä. Niistä suunnitelmista sitten lähempänä enemmän. :) Ja niin tämä ei ole vaan minun fiilikseni vaan horoskoopit (joo en usko horoskooppeihin kivenkovana totuutena, mutta ehkä silleen hieman :)) lupaavat myös vuodesta loistavaa. Ja kyse ei ole nyt mistään iltapäivälehtien eikä aikakausilehtien höpöhöpö-horoskoopeista (nekin kyllä lupaavat loistavaa vuotta, ei siinä!) vaan vähän "asiantuntevimmista" lähteistä. :) Mutta katsellaan kun vuosi etenee, että miten tulee menemään! :)

HYVÄÄ JA TAPAHTUMARIKASTA VUOTTA 2011 KAIKILLE! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti